Jobbtorget

Torsdagen den 25 januari kl. 09.00-14.00 erbjuds alla studenter att besöka vårt populära Jobbtorg i Högskolans föreläsningslokaler, Hus R, 2 tr. Mingla fritt bland arbetsgivarrepresentanter från olika hälso- och sjukvårdsverksamheter i Stockholmsområdet.

Storsjukhusen i SLL och ett stort antal privata, kommunala och landstingsdrivna enheter finns representerade. Även Vårdförbundet finns på plats för att informera och ge tips till studenterna inför kommande anställning.

Syftet med Jobbtorget är att erbjuda en arena där studenter får möjlighet att träffa potentiella blivande arbetsgivare. Här ges tillfälle att ställa frågor kring allt från ansökningsförfarande till första tiden som nybliven sjuksköterska samt framtida karriärvägar och utvecklingsmöjligheter.

Vid frågor kontakta Pia Hellsing: 08- 406 20 16, pia.hellsing@sophiahemmet.se